Weekendul trecut am fost plecați în Belgia, la Rampage. Cam cât de tare a fost experiența, e greu a descrie, dar o să încerc să vă povestesc puțin.

Festivalul se ține în Antwerp, în Sportpaleis, un complex cam de dimensiunea Sălii Palatului, poate un pic mai mare. În primul rând, ca oraș, acesta mișună de oameni și magazine, îmbinând arhitectura specifică Renașterii cu modernul. Din punct de vedere turistic, nu ai cum să nu rămâi uimit de priveliștea pe care ți-o oferă Antwerp. Dar să revenim la festival.

Dacă ar fi să compar Rampage cu oricare alt festival, nu cred că poate cineva să-i întreacă. Cele două genuri muzicale au fost bine proporționate, însemnând că în seara I a primat Drum and Bass-ul, iar în cea de-a doua Dubstep-ul. Diferența s-a văzut abia în a doua seară, când până și cele două etaje de tribune ce înconjurau sala erau pline de oameni. Spectacolul de lumini a fost cu mult peste așteptările noastre; au fost chiar momente în care nu mai dansam, ci doar ne holbam la luminile din tavan.

Cel mai mult ne-am distrat la seturile lui Snails, Disciple și Funtcase b2b Cookie Monsta. Deși oboseala ne ajunsese până în oase, chiar și când mergeam în tribune tot ne ridicam și dansam, pentru că odată ajuns acolo, nu aveai cum să nu te distrezi. Am întâlnit și alți români, unii veniți din Timișoara, unii din București, ne-am salutat cu Franky Nuts, am făcut poze, filmări și mult headbang.

Oamenii au fost atât de hype încât au plecat cu scaune acasă (da, e pe bune) și e foarte probabil ca în timpul unui mosh pit să fi asistat la o cerere în căsătorie. Oamenii de acolo erau minunați, toți râdeau, toți dansau, toți îți dădeau un vibe super.

Una peste alta, așteptăm lienup-ul de la ediția viitoare, pentru că noi ne-am convins că festivalul asta nu trebuie ratat. Sfatul meu? Începeți să strângeți bani de acum și hai să mergem împreună și la anul!

Keep dubstep alive, my loves!

Link către Insta aici.