Fanii au așteptat asta încă de când a apărut primul NGHTMRE EP anul trecut și acum, în sfârșit, îl avem. Noul album al lui NGHTMRE, intitulat simplu NGHTMRE PT. II, este un pas în față în ceea ce privește stilurile de producție ale artistului. Cu colaborări pe fiecare piesă, de la On The Run˝ (în colaborare cu PASSEPORT), până la Another Dimension˝ (în colaborare cu Dillon Francis), NGHTMRE a făcut echipă cu elita elitelor.

Faptul că un producător are colaborări pe fiecare piesă este văzut uneori ca o slăbiciune, însă stilul lui NGHTMRE este încă remarcabil în fiecare piesă, așa că nu este vorba despre o astfel de carență în acest EP. Acestea fiind spuse, fiecare artist ales pentru colaborare a adus cu siguranță un aport și o parte din propriul talent, energie și vibe în proiect.

PASSEPORT este un nume relativ nou care de abia acum începe să își lase amprenta pe rețelele sociale, deci văzându-i pe un EP major precum acesta este atât surprinzător, cât și încurajator, tocmai pentru că este sesizată prezența unor artiști noi.

The Killer˝ a fost realizată în colaborare cu Bret James și RNSOM, doi artiști relativ necunoscuți. Exceptând colaborarea cu Dillon Francis din motive evidente, The Killer˝ este trackul nostru preferat de pe EP. Sunetele excentrice din drop, combinate cu un vocal fantastic, crează o atmosferă incendiară.

Probabil ați auzit deja colaborarea hip hop No Coming Down˝ (cu Alex Wiley și Sky Montique), colaborare ce se bazează masiv pe vocaluri și pe flow în majoritatea piesei.

În sfârșit, noua colaborare a lui NGHTMRE cu Dillon Francis încheie EP-ul. Piesa nu pierde timpul în pomparea energiei și în prezentarea unui drop hilar și nebunesc. Se ridică însă la așteptările lansate de Need You˝? Vă lăsăm pe voi să hotărâți. Dar Doamne, al doilea drop al piesei!!!