Pe 25 noiembrie Black Sun Empire a concertat la renumitul club din Cluj, /Form Space. /Form Space este un nou spaţiu de exprimare pentru artişti şi inspiraţie pentru public, acesta fiind un mediu foarte primitor şi atrăgăor.

Petrecerea a început cu ritmuri energice de drum and bass ieşite din butoanele pe care le controla Alex Chronic, ca mai apoi să fie continuată de Black Sun Empire şi Madliquid. Încă de la începutul setului lui Alex Chronic lumea era plină de energie şi doritoare de un party care te va face să te mişti până la epuizare.

Black Sun Empire sunt un grup olandez de drum and bass care s-a format în Utrecht, Olanda în 1997 de către producătorii Rene Verdult și frații Micha și Milan Heyboer. Grupul a primit multă laudă de la critici, fiind chiar supranumiți “regii tuturor lucrurilor neuro”. De la începuturile lor, grupul a lansat cinci albume și au înfiinţat trei label-uri independente: Black Sun Empire Recordings, Obsessions și Blackout Music NL. Rene, Milan și Micha se cunoşteau de când erau copii, iar trio-ul a fost prima dată expus muzicii jungle la mijlocul anilor ‘90. Trio-ul a început să producă muzică împreună în 1993 și a început să producă muzică sub numele de Black Sun Empire (o referință la Star Wars) în 1997. Grupul este considerat frecvent neurofunk și a fost de asemenea numit techstep, drum and bass, și dubstep în trecut.

Doar unul dintre cei trei a mixat la /Form Space, dar şi aşa tot a fost un show nemaipomenit. Înaintea începerii concertului tot publicul era entuziasmat şi nerăbdător să înceapă mult aşteptatul spectacol făcut de Black Sun Empire. Artistul a păşit pe scena şi instant a început nebunia. Muzica energică şi încărcată cu vibe-uri pozitive, alături de un spectacol reuşit de lumini şi fum au creat o seară plină de amintiri frumoase şi au creat o legătură mai puternică între public şi muzica de acest gen.

După Black Sun Empire a urmat un concert marca Madliquid care i-a făcut pe toţi să plece acasă epuizaţi după atâta dans, dar totodată nerăbdători pentru un nou party de acest gen.

Mulţumim /Form Space pentru că organizaţi petreceri cu artişti de talie mondială şi că ne faceţi să ne simţim bine de fiecare data când venim acolo!