/FORM SPACE este un spaţiu artistic care stimulează neîncetat creativitatea şi pasiunea pentru muzică a artiştilor, dar şi a publicului. /FORM permite fiecărui artist să se exprime nu doar prin microfon sau scenă, ci auditiv şi vizual, prin rescrierea dialogului cu publicul odată cu fiecare performanță.

După cum bine știți, în 28 octombrie acesta a fost locul în care fanii muzicii drum’n’bass s-au reîntâlnit pentru a petrece pe ritmul incediar al pieselor unor artiști de seamă, și anume MadLiquid, Dirtyphonics, Dj Snow și MC AGENT.

În septembrie 2005 MadLiquid alături de prietenul său, Phase 3, au pus bazele crew-ului Electronic Hunt. Numele acestuia a început să se facă simţit pe scena locală clujeană după câteva sesiuni de petreceri în Cotton Club. În prezent, MadLiquid este foarte activ în circuitul dj-ilor din ţară, participând la turneele de promovare a festivalului Electric Castle în Cluj, Bucureşti, Iaşi şi Timişoara, evenimente care reunesc peste 1500 de persoane. De altfel, găzduieşte petrecerile de promovare pentru propriul său crew, Electronic Hunt, prin turnee în ţară de Sărbători şi evenimente locale precum Bassline Business, Bass Monsters sau After Work!

Party-ul din /FORM a început cu setul acestui dj super energic care a antrenat atmosfera şi i-a pregătit pe petrecăreţi pentru nebunia care avea să fie la Dirtyphonics. Vibe-ul super energic şi pozitiv din seturile sale nu te lasă să te odihneşti prea mult pentru că melodiile pe care le pune te fac să te mişti până la epuizare. La sfârşitul setului său au apărut pe scena mult aşteptaţii Dirtyphonics, iar MadLiquid a lăsat întreţinerea atmosferei pe mâna lor.

Francezii şi-au început setul cu melodia Gargantua de la Delta Heavy, acest moment marcând începutul show-ului mult dorit. Setul lor plin de melodii dubstep si drum’n’bass, împreună cu spectacolul de lumini şi fumul puternic şi răcoros care era aruncat peste public au fost reţeta perfecta pentru un concert de neuitat. În setul lor a fost redată ultima lor melodie, Vantablack, realizată în colaborare cu Sullivan King, dar şi multe alte melodii cunoscute de la artişti precum Eptic, Snails, Slander, Stoltenhoff, Virtual Riot şi mulţi alţii. Show-ul incendiar şi legătura pe care o aveau artiştii cu publicul au făcut ca aceast concert să fie unul dintre cele mai frumoase concerte la care am paricipat până acum. La sfârşitul concertului, artiştii au mulţumit publicului pentru că le-au oferit un vibe foarte bun şi ne-au spus că se vor întoarce deoarece le-a plăcut foarte mult.

În continuare, atmosfera a fost întreținută de bine-cunoscuții Dj Snow și MC AGENT.

Una dintre cele mai proeminente figuri ale drum’n’bassul românesc, Dj Snow a început să activeze în 1998 datorită pasiunii sale pentru muzică, cu toate că scena dnb era inexistentă în țara lui la momentul respectv. Snow este un dj respectat și iubit în România, lucru ce se datorează excelentelor abilități de mixing și a stilului său puternic și vioi. Anii anteriori acesta a mixat alături de nume marcante precum Pendulum, Chase & Status, Noisia, Sub Focus, Netsky, Camo & Krooked, Friction, Zinc, Fresh, Bailey, Cyantific, Klute, Black Sun Empire, lista putând continua.

MC AGENT este activ pe scena muzicii electronice românești din 2003. A găzduit seturi pentru artiști precum Noisia, Original Sin, Ed Rush, Mindscape și a apărut pe scenă alături de Funsta MC, Navigator, Erb N Dub și multe alte nume cunoscute ale industriei.

Cei doi artiști nu au dezamăgit auditoriul și au continuat nebunia începută de Madliquid și Dirtyphonics, creând o legătura magică și intensă cu publicul. Timpul a fost de partea lor iar faptul că fusul orar s-a schimbat nu a făcut nimic altceva decât să prelungească nebunia cu încă o oră și să ducă oamenii în extaz. O droaie de suflete s-au contopit parcă într-unul singur, unitar, și au dansat uitând de lumea exterioară. Nebunia drum’n’bassului a fost dublată de versurile încărcate de energie ale lui MC AGENT. Mesajul său e axat pe respect și pozitivitate în gândire, îndreptându-se și spre subiecte precum actuala situație politică și socială națională și nu numai, artistul coborând în mulțime pentru a se asigura că punctul său este bine înțeles, simțit și transmis.

Setul lor a inclus track-uri de la artiști precum Sub Focus, Camo & Krooked, Sigma, Delta Heavy, Example iar liniile melodice au încântat publicul, care a dansat până în momentul în care muzica s-a oprit.

A fost o seară încărcată de sentimente, unde s-au format noi amintiri și unde legătura cu muzica s-a consolidat și mai tare. Multitudinea de iubitori de muzică s-a retras spre dimineață cu dor în suflet și cu speranța că un nou party se va ivi curând.

MULȚUMIM /FORM SPACE PENTRU UN PARTY DE NEUITAT!