DIRTYPHONICS a fost înființată în 2004 și a început să concerteze în 2006. Pentru primii doi ani, grupul a constat în Charly, Thomas și Pho. În 2008 PitchIn s-a alăturat grupului. Influențele lor includ Daft Punk și Pendulum, precum și trupe de metal, cum ar fi Metallica și Korn. “Cei mai mulți dintre noi am început jucând în trupe de metal,”, își amintește Charly. “Sunetul nostru mereu a fost menit să fie puternic, cu un mare impact și precis. Din ziua în care am început, ne-am provocat noi înșine pentru a creă ceva nou”.

Francezii Dirtyphonics s-au adunat în 2006 să pompeze sânge proaspăt în drum and bass şi rezultatul a fost mult peste așteptările oricui – au reuşit să răvăşească acest stil cu seturile lor live de neîntrecut, cu muzica lor care nesocoteşte total graniţele.

Petrecerile lor sunt un aliaj de muzica electronică antrenantă şi atmosfera concertelor rock, iar ca producători sunt adevărate talente: cei mai proeminenţi DJ de dnd şi dubstep folosesc melodiile lor la platane, iar staruri precum Skrillex, Crystal Method sau Nero colaborează cu ei la remixuri.

Link event: https://www.facebook.com/events/128998481066221