GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie de la ora 21:00 ! Pe numele său real Denis Jasarevic, este un producător de muzică hip hop şi electronică originar din Portoroz, Slovenia şi l-aţi putut vedea în România până acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle dar şi la Coachella sau Sziget. Gramatik va prezenta la Bucureşti noul său material RE:COIL dar şi hiturile care i-au adus sute de milioane de viewuri pe YouTube.

Până pe 24 septembrie, primele 200 de bilete au preţ special şi se găsesc pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco şi în reţeaua iabilet.ro/reţea aici: http://www.iabilet.ro/bilete-concert-gramatik-29811/

Jasarevic a simţit pasiunea pentru muzică încă de la vârsta de 13 ani când reuşea să producă muzică hip hop folosind doar un computer din generaţiile foarte vechi. Succesul a început să apară imediat ce muzica sa a fost difuzată pe canalale de streaming americane, moment important ce i-a adus un contract cu un agent din America. În prezent, portofoliul Gramatik dezvăluie nouă albume de studio, cel mai recent fiind “Epigram” (2016), trei EP-uri şi numeroase single-uri ce au apărut în compilaţii renumite precum “Coffee Shop Selection”.

Gramatik se descrie că muzician part-time şi comediant full-time, îndemnându-şi mereu fanii să nu-i ia muzică în serios, însă, artistul este unul dintre puţinii producători muzicali care înţeleg importanţa groove-ului în muzică electronică. Muzică lui Gramatik este încărcată de elemente funk, jazz şi soul, fiind foarte dificil de constransa într-un anumit tipar, însă nelipsită din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing.

www.gramatik.net
www.facebook.com/gramatik/
www.youtube.com/watch?v=m0psosrTuas

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la următoarele preţuri:

-Earlybird: 99 Lei Acces General, 139 Lei VIP (în faţa scenei) – primele 200 de bilete, până pe 24 septembrie
-PRESALE : 109 Lei Acces General, 159 Lei VIP (în faţa scenei) – până pe 15 noiembrie
-LA INTRARE: 129 Lei Acces General – în limita biletelor disponibile

Sunt în vânzare doar 300 de bilete VIP şi 1300 Acces General. Zona VIP se află în faţa scenei şi este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by BeatFactor, unsitedemuzica.ro şi KISS FM.