După ce în urmă cu câteva luni Getter critica direcţia pe care o ia EDM-ul, iar Diplo declara acum un an că întreaga industrie e “un vas ce se scufundă”, iată că încă un artist vine şi confirmă modul în care se fac afacerile în muzica electronică.
Rob Swire, solistul trupei Pendulum, a postat două tweeturi în care le dădea o veste bună fanilor (aici şi aici).

Trupa, reunită anul trecut la Ultra Music Festival după o pauză de 5 ani, se află recent într-un turneu live în Europa şi Asia. Împreună cu colegul de trupă şi partenerul său de la Knife Party, Gareth McGrillen, aceştia au declarant în interviurile din ultima perioadă că trupa se gândeşte la înregistrarea unui nou album, dar n-au confirmat ceva de la reuniune. Până acum.

Irelevant, împotriva sensului normal de funcţionare şi inspirat de frustrarea pe care o resimt asupra situaţiei în care se află recent muzica electronică: acesta este climatul ideal pentru Pendulum ca să vină cu un material nou şi să ne reamintească de ce au avut un impact atât de mare încă de când au apărut. Deşi va dura ceva timp până când albumul se va materializa (sau dacă se va materializa), noi nu putem să nu ne gândim la posibilitatea unui album nou.
Să sperăm că vor intra cât mai curând în studio, pentru că noi clar aşteptăm cu sufletul la gură să auzim ceva nou de la ei.
Voi ce credeţi? Se reîntoarce Pendulum sau nu?