Ediţia cu numărul 5 a Festivalului Electric Castle a fost cea mai spectaculoasă de până acum, după spusele organizatorilor dar şi din momentele trăite de noi. Ca la fiecare ediţie, şi anul acesta line-up-ul a fost foarte diversificat, dorindu-se o experienţă de festival cât mai plăcută pentru fiecare petrecăreţ. Printre headlineri se numără deadmau5, Architects, Nero, Moderat, Zedd, Noisia, Alt-J etc. Totodată, această ediţie a festivalului a stabilit un nou record de participare, cu peste 160.000 de suflete venite pentru a se relaxa fie cu sonorizarea impecabilă de la una dintre cele 9 scene fie cu activităţi zilnice, cum ar fi voleiul pe nisip, fotbal de masă la scală reală, jocuri de societate şi nu numai.

Festivalul s-a desfăşurat pe o suprafaţă de peste 220.000 de metri pătraţi, iar pentru ca vremea să nu afecteze distracţia participanţilor s-au folosit 200 de tone de pietriş, 70 de metri de scoarţă de copac şi 20 de mii de pavaje tip portafloor. Iar pentru o bună comunicare în timpul festivalului şi o bună funcţionare a echipamentelor, echipa tehnică a întins 25 de kilometri de fibră optică şi cablu UTP.

Pe scurt, ediţia de anul acesta a festivalului a fost una de neuitat şi suntem nerăbdători să ne distrăm la fel de bine şi la anul!