După diversitatea oferită cu EP-ul “Overlord“, ce piesă crezi prevesteşte următoarele?
Swords & dragons, fără nici un dubiu. Iubesc acel sound design, dubstep combinat cu influenţe trap.

Spune-ne mai multe despre originea muzicii tale. Cum ai descoperit designul sunetului tău?
La început am vrut produc drum&bass, dar suna oribil. Mai târziu m-am îndrăgostit de dubstep, şi atunci am început îmi dezvolt sound design-ul şi învăţ totul despre producţieInfluenţele vechiului “jump up” drum&bass au fost inspiraţia mea, şi de aceea, astăzi, muzica mea sună aşa.

Cu muzică dance ca şi un întreg, care este opinia ta despre impactul acesteia asupra generaţiei tale?
Muzica este cu siguranţă ceva excitant. Barierele dintre genuri au fost rupte şi fiecare produce ceva diferit. E aşa de multă ambianţa în această industrie, şi, luând în considerare tot ceea ce se întâmplă în lume, în ziua de astăzi, asta este cu siguranţă un lucru frumos. Singurul lucru care îmi displace este marketing-ul devine mult mai important decât muzica însăşi.

Venind dintr-un background de dubstep, pe cine consideri a avea o  influenţă majoră asupra stilului tău?
Cu siguranţă Original Sin. Lucrul principal pe care l-am învăţat din ascultarea muzicii sale, e dezvoltarea propriului design face lucrurile mult mai frumoase. Apreciez mai mult o piesă produsă rău, dar cu sound design unic, decât o piesă generică cu un mix bun.

Spre ce gen te vei axa în viitor?
Îmi place produc diversificat, şi cred îmi pot atinge limitele, exact asta o fac, dar în următoarele luni voi axa pe Dubstep.

Ce ai pregătit pentru noi?
Păi, lucrez la un nou EP, sunt aşa de concentrat şi cred o fie extraordinar.

Ai fost în România în luna mai, cum ţi s-a părut?
La Iaşi a fost super tare, iubesc românii, cu siguranţă ştiu cum petreacă, de abia aştept revin. Locaţia a fost excelentă, plină cu energia şi pozitivitatea românilor.

Câteva cuvinte pentru fanii tăi?
Da, mulţumesc pentru tot, pentru îmi ascultaţi muzica, pentru susţineţi şi mulţumesc echipei dubstep.ro pentru acest interviu!