Va invităm la o experienţă inedită creată de noi pentru voi, departe de civilizaţie, noxe şi betoane, unde vom rupe barierele muzicale şi ne vom uni prin vibraţia sunetului. Dorinţa de exteriorizare şi libertatea vor ajuta ieşiţi din cotidian, iar farmecul naturii din noua noastră locaţie se va îmbină armonios cu proiecţiile vizuale de pe cele trei scene.

După cinci ani de existenţa, Pe Coclauri se uneşte cu Groove şi Portocale, REC24, UnderKron, Dubstep.ro, For Friends Bar şi Sons Of Gaia Festival pentru a prezenta a III-a ediţie a Festivalului Massive Gathering!
Festivalul va fi compus din 4 scene : BASS STAGE, TECHNO/HOUSE STAGE, REGGAE DUB STAGE, CHILL STAGE. Printre artişti se numără Grid, Brusten, Dasherz, Deciphers, DJ Whicked, Versus, Dropdread, Lady Raizah, Paul Agripa, El Negro şi mulţi alţiiEdiţia de anul acesta va avea loc în Prahova, din 9 până în 11 iunie. Accesul la festival se face prin achiziţia unui abonament în valoare de 70 ron.  aşteaptă o atmosfera de neuitat, plină de bass şi activităţi outdoor!