Creatorii Untold vin cu o nouă poveste pentru noi, inspirată de tărâmul nopţii al Mării Negre. NEVERSEA își va deschide porțile, pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa ce va transforma experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. Cei peste 100 de artiști internaționali de top, dar și personajele fantastice marine, îi vor călăuzi pe festivalieri prin tărâmul plin de magie.

Ana Munteanu a ajuns la ediția din 2013,  în finala “Romanii au Talent”  și a acceptat imediat provocarea organizatorilor festivalului NEVERSEA.

Ana Munteanu, pictor şi desenator în nisip: “Fiecărui om îi place să creadă că în lume există un loc misterios în care nu sunt probleme cotidiene, un loc unde sufletul celebrează viaţa. Adevărul e că acest loc îl creăm noi. Festivalul Neversea va fi o sărbătoare a sufletului, creat de o echipa nemaipomenită. Am rămas inspirată de conceptul acestui eveniment şi mi-a plăcut ideea de a combina arta desenului cu nisip în acest context. Împreună am creat o poveste care face primii paşi spre câteva zile de fericire sufletească.

https://vimeo.com/212263416

    PRIMELE ABONAMENTE, LA SUPER OFERTĂ, 200 RON PLUS TAXE!

Prețul final al unui abonament la festivalul NEVERSEA va fi de 420 lei plus taxe, iar cei care se înregistrează pe www.neversea.com vor avea șansa să cumpere unul dintre primele 5.000 de abonamente la prețul promoțional de 200 de ron plus taxe. Abonamentele VIP vor fi disponibile începând de la 600 de ron plus taxe. Prima rundă de abonamente va fi disponibilă începând de miercuri, 12 aprilie, de la ora 18.00, doar celor care s-au înregistrat pe www.neversea.com.