Fabrik Noise organizează în Iaşi evenimentul care pare să fie cel mai aşteptat din această perioadă. Alături de Eptic, plănuiesc să facă o atmosferă incendiară pentru toţi iubitorii de drum and bass, dubstep şi trap.

Eptic este un producător din Belgia, în vârstă de 23 de ani, care iubeşte să jongleze cu dubstepul. Stilul său unic de a produce muzica a făcut ca marii artişti precum SkrillexDillon FrancisDj Snake şi mulţi alţii să-i ofere sprijin în munca pe care acesta o depune.

Unul dintre membrii echipei Fabrik Noise a fost încântat să ofere informaţii despre acest eveniment:

Unde şi când se desfăşoară evenimentul?

–  Evenimentul se va desfăşura în Iaşi, într-un cort montat pe una dintre parcările din zona de agrement Ciric, pe data de 20 mai.

Ce muzică promovaţi?

– Promovăm muzica electronică underground. Momentan, în mare parte, este vorba de dubstep, drum and bass şi trap. Pe viitor este posibil să ne extindem şi către alte genuri precum breakbeat, grime, garage şi bass house.

Unde se pot găsi bilete pentru acest eveniment? 

–  Biletele se pot găsi în toate magazinele Flanco şi online pe iaBilet.ro. În Iaşi se pot găsi şi la Uman Shop ( Iulius Mall, etajul 2)

Organizatorii ne asigură că acest eveniment este unul dintre cele mai mari din Iaşi, iar atmosfera va fi pe măsură. Cei care au mai fost la petrecerile lor ştiu foarte bine acest lucru, iar cei care nu au fost încă, sunt invitaţi să afle.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare!

#dubstep

#fabriknoise #eptic

Link event aici.

 

Fabrik Noise presents EPTIC

Eptic has established himself as one of the brightest talents in bass music. His debut signing to Never Say Die Records ‘Like A Boss’ EP went straight to the top 5 on the Beatport dubstep charts and rode high in the top 10 for 7 weeks running. Event: https://www.facebook.com/events/1894099207540350/Fb: https://web.facebook.com/eptic?_rdrhttp://epticofficial.com/Soundcloud: https://soundcloud.com/eptic

Posted by Fabrik Noise on Thursday, March 30, 2017