Dharma Creative, continuă seria evenimentelor „Sound Fusion” unicat în România. După Psychofreud şi Benny Page, aduce în prin plan din nou o seară dedicată muzicii cu bass de calitate, condimentată cu cultură turntable şi un line-up de prim rang ce duc entertainment-ul muzical, la alt nivel!

JFB este unul dintre puţinii artişti şi DJ/ Turntable-ist ce îmbină tehnică sa de mixat beat-uri cu abilitatea de a jongla cu uşurinţă între stiluri. De asemenea atunci când te aştepţi mai puţin, JFB preia rolul de DJ, iar piesele alese de către acesta stârnesc o adevărată frenezie pe ringul de dans.

DJ SNOW este un pionier al drum&bass-ului în România. În cei 15 ani de activitate a împărţit scenă cu nume mari ale drum&bass-ului şi muzicii electronice: Andy C, Pendulum, Wilkinson, Chase & Status, Camo & Krooked, Sub Focus, Noisia, Sigma, Metrik, TC, Ed Rush, DC Breaks, Calyx & Teebee şi mulţi alţii DJ.

UNDOO este un DJ şi producător român cu o reputaţie pentru depăşirea limitelor obişnuite. A scris istorie în muzică hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani care cuprinde un Mix-tape, 2 albume solo, un album de instrumentale şi 10 albume în colaborare, multe featuring-uri şi o serie lungă de evenimente live.

La eveniment vor lua parte şi alţi artişti în data de 08.04.2017.Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi aici:

https://www.facebook.com/events/1422002361204952/