Ce ne poţi spune de nouă ta piesă?
Orrore” este titlul noului meu EP, care este complet dedicat industriei horror-ului.Înainte compun piesa asta, gândeam la ceva ce ţine de lumea groazei (care este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, începând de la filme, case bântuite,etc) şi lumea muzicală.

Am fost întodeauna fascinat de sunetele horror care îţi fac pielea de găină, şi în acelaşi timp  transmit emoţii.După zile şi zile în studio, Orrore a fost creat: o combinaţie între o atmosferă de groază şi un flow care poate fi simţit foarte bine într-un club.
Vrei faci din asta o carieră?
Este visul meu. Îmi doresc extind baza de fani pe care o am la momentul actual şi distribui muzica mea peste tot. dori fac o carieră din muzică, deoarece este cea mai mare pasiune, este locul în care îmi pot împărtăşi cel mai bine sentimentele.

Petrec zile, săptămâni, chiar luni încercând perfectionez şi creez ceva nou! Unul dintre obiectivele mele este acela de a avea un tur care facă legătură între lumea horror şi un concert.
Ce artist te inspiră?
Sunt un mare fan al Figure, NOISIA, Charlie Clouser şi Joseph Bishara. Îi zonsider zeii muzicii electronice şi orchestrale(Joseph şi Charlie).Am fost întodeauna inspirat de alegerile lui Figure în piesele sale(el e întodeauna inspirat din filmele horror) şi de sound-designul celor de la Noisia. Despre Bishara şi Clouse…muzica lor vorbeşte de la sine.
Cum ai ajuns în producţia muzicii electronice?
Pasiunea mea pentru filme horror. Poate sună ciudat, dar mi-am dorit creez un sunet din filmul meu favorit: Friday The 13th.
De ce acest alias?
Sincer acest alias reprezintă pe mine, deoarece am vrut sune ca şi ceva complex şi fie bine primit în industria muzicii electronice.”Harrier” este un nume ciudat, dar simplu.
Care sunt oamenii cărora ai vrea le mulţumeşti?
dori încep de la managerul meu, Adrian ( cunoscut şi Dasherz), care mi-a schimbat complet viziunea despre lumea muzicală. El m-a ajutat în ultima perioada cu tot ce am avut nevoie şi după aceea ne-am unit(am uitat va spun eu sunt fondatorul 7th Circle Audio).

Label-ul lui îmi susţine şi lansează EP-ul meu “Orrore”.După Adrian, am dat de un alt prieten bun care m-a ajutat cu primul meu video, editandu-l, WICKRABB. dori o menţionez şi pe prietena mea, care este întodeaunamotivaţia mea muzicală şi în viaţă!

În final, dori îi mulţumesc unui bun prieten care m-a ajutat cu videoclipul Rage Of Darkness şi cu alte lucruri: Carmine Romano(CEO OVER).