Fred, îţi mulţumim pentru timpul acordat. Cum te simţi să ai propriul festival anul acesta?

Se simte ireal! Am avut plăcerea să performez la cele mai mari festivale ca şi Coachella, Ultra şi Lollapalooza, dar sunt foarte încântat să am festivalul meu! Intemeiarea cere multă muncă, dar vreau ceva special pentru fanii mei şi la sfârşit se va merita tot efortul depus. Lineup-ul o să conţină câţiva dintre artiştii mei favoriţi şi o să fie o producţie totală în spatele show-ului. Nu o să fie doar un specatcol, cu câţiva care să deschidă petrecerea şi un headliner. Încercăm să construim un mic univers de vomitstep!

O să faci b2b2b cu NGHTMRE şi JOYRIDE. De ce i-ai ales pe aceşti tipi pentru Sluggtopia?

NGHTMRE şi JOYRIDE sunt printre cei mai buni. Îi iubesc şi pe ei, şi piesele lor.Vreau să ofer publicului ceva mind-blowing şi primii oameni la care m-am gândit au fost aceştia doi, care ştiu cum să facă specatcol! Cât despre alţi artişti pe care îi vom chema, nu pot da alte detalii.

Red Rocks nu este ceva străin pentru tine. De ce ai ales această locaţie?

Acest loc este foarte diferit de alte locuri unde am fost. Este ceva special la Red Rocks, ceva ce nu pot explica. Locaţia este frumoasă, în munţi, dar este ceva mai mult, ceva care face atmosfera să fie perfectă pentru o petrecere. Doar vibe-uri bune sunt aici. Totuşi, familia Colorado a fost întodeauna aproape de mine, ceaa ce face acest loc perfect pentru a inaugura Sluggtopia.

Mai este un an până la Sluggtopia. Ce va urma înainte de asta?

Sunt în tour din vara lui 2014. Lucrez la mult mai multă muzică în studio şi mă pregătesc să plec din nou la mult mai multe festivaluri şi spectacole, precum Tomorrowland, Middlelands, Okeechobee, Bonaroo şi mult mai multe. O să plec în Europa, Asia şi Australia anul acesta. Sunt multe lucruri frumoase care o să vină, dar despre care nu pot vorbi încă !O să anunţăm EP-ul de remixuri pentru colaborarea mea împreună cu Pegboard Nerds, “Deep In The Night”.

Spune-ne despre piesa ta din filmul M. Night Shymalan!

Oh, omule! “Frogbass” este una dintre cele mai ciudate, dar favorite piese ale mele. Am lansat piesa aia în urmă cu un an pe Kannibalen Records şi fanii vor încă să o audă în seturile live. Când am auzit prima dată că o să fie în film, nu am crezut! Dar după aceea am văzut partea în film şi era perfect. Cine ar fi crezut că Hollywood-ul iubeşte vomitestep-ul!?