Ambiguu este un tânăr ambiţios din Zalău, ce promite multe pe plan muzical. Pe numele său adevărat, Daniel Morar a absolvit Facultatea Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, specializarea Marketing. În paralel, însă, Dani s-a ocupat de producing, în 2012 lansându-şi primele piese sub numele Vault (Memories, So Much şi Don’t Stop). Stilul său se învârte în jurul muzicii Bass, însă influenţele îi sunt date de Dubstep, Trap, dar şi de sound-uri mai soft, precum Future Bass sau R&B.
Sub acest nume a colaborat cu Motion Monument pentru proiectul Vault & Motion Monument, având concerte prin majoritatea oraşelor din ţară.
Anul 2016 a reprezentat o schimbare pentru Ambiguu, din toate punctele de vedere, acesta călătorind în Statele Unite ale Americii şi valorificând, mai apoi, ceea ce deja avea pe plan personal. În luna octombrie a luat parte, alături de Planet H şi Nikki FM, la proiectul Big Bad Ass, desfăşurat în Cluj.

În 2017 îl găsim tot în studio, experimentând cu sunetele şi aspirând la ceva mai mult. Visul său? Să transforme un hobby într-un job, să colaboreze cu artişti români potriviţi sound-ului său şi să progreseze atât de mult încât să se mute în Statele Unite.
Keep on going, Ambiguu!