Dani Tăicuțoiu, cunoscut sub numele de scenă “Xenomorph” a început în 2010 ca și DJ (Disk Jokey) pe când avea doar 10 ani. Mai târziu, în 2014 acesta s-a apucat de producing. Xenomorph a atras rapid atenția artiștilor mari precum Borgore, Dion Timmer, D-jahsta, J-phelpz și mulți alții. În prezent Xenomorph este cunoscut pentru sound design-ul său unic!

După succesul de care “Seven Deadly Sins” a avut parte, ne-am gândit să îl întrebăm pe însuși Xenomorph care sunt planurile lui pentru 2017.

Q: Spune-ne câte ceva despre “Seven Deadly Sins”

– “Seven Deadly Sins” este prima melodie extrasă de pe albumul meu numit “Gates of Hell”. Am avut foarte multă inspirație în ultimul timp. Pregătesc multe melodii pentru anul 2017, așa că fiți pe fază!

Q: Ce detalii poți să ne dai despre albumul tău “Gates of Hell”?

-Ei bine, din moment ce am fost așa de inspirat în ultimul timp, m-am gândit să lansez un album nou. Acest EP conține 3 melodii Dubstep, una Drum and Bass și una Deep Dubstep. Tind să cred că astea sunt cele mai reușite melodii ale mele de până acum și sunt sigur că or să atragă atenția marilor artiști.

Q: Ce te-a determinat să te apuci de muzică?

-Pot să jur că aud întrebarea asta mereu. Este o poveste destul de scurtă și amuzantă, nici nu știu cum să o încep, dar în principiu am pus un pariu cu un prieten și l-am câștigat.

Q: Spune-ne câte ceva despre atmosfera de la Live Festival.

– În primul rând aș vrea să îi mulțumesc lui Adrian a.k.a Dasherz pentru că a făcut ca asta să fie posibil. Ce să zic, a fost primul meu eveniment în România și nu mă așteptam ca publicul să fie așa plin de viață. Vreau să adaug că am fost puțin nemulțumit de Line-up-ul din seara respectivă, în afară de asta a fost o experiență plăcută.

Q: Ce planuri ai pentru 2017?

– Sunt foarte multe lucruri de spus… În mare, urmează câteva release-uri cu niște case de discuri majore, precum Firepower și Crowsnest, un tour în România despre care nu pot să dau detalii încă și un posibil eveniment în Germania.